perjantai 7. marraskuuta 2014

Myöhäistä marjanpoimintaa

Aloitin teemakuukauden pikkupakkasessa 75 minuutin peruskestävyyslenkillä, joita harrastan turhan harvoin. Sain keskisykkeen pysymään nippanappa PK-rajani (143) alapuolella, mutta juoksutahti on tällöin todella hidas (7:30 min/km). Muistelen luvun olleen saman neljä vuotta sitten kun aloitin juoksemisen, joten tässä asiassa kehitystä ei ole tullut.

Päkiöissä tuntui pientä kipua lenkin jälkeen, mitä ei normivauhtisessa juoksussa tapahdu. Ehkä pidempikestoinen päkiän maakosketus oli syynä jomotukseen. Askelta joutui myös hieman varomaan liukkailla tiepätkillä, talvijuoksukenkiä kun en omista. Muu itsenäinen harjoittelu koostui spinning-treenivideon tahtiin tehdystä sisäpyöräilystä (yhteensä 90 minuuttia), soudusta (30 minuuttia) ja saliharjoittelusta (yhteensä 45 minuuttia).


Soutaa, huopaa.

Seuran yhteisharjoituksissa kävin uintitekniikkaharkoissa (60 minuuttia). Hallivuorolla riitti väkeä niin paljon, että sain ensimmäistä kertaa terapia-altaasta iso allas -komennuksen, tosin vain vartiksi. Jälleen harkkojen painopiste oli minulla (yllätys, yllätys) kädenkäännössä.

Samana päivänä treenasin työpaikan juoksukerhossa tunnin verran tekniikkaa paremmaksi. Reidet saivat lisää voimaa mm. todella tehokkaalla marjanpoimintaliikkeellä. Ylämäkeen tehdyt syväkyykkyhyppy + juoksukiihdytys –yhdistelmät olivat myös kova sana.

Ensimmäisellä viikolla liikuntatavoite täyttyi yhteistuntimäärän ollessa kuusi tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti